Τρόποι Πλήρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Επιλέγετε στη φόρμα παραγγελίας “Αντικαταβολή”. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε το κόστος με μετρητά στον courier με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή αφορά μόνο παραγγελίες εσωτερικού.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ)
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής εξοφλείτε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η κατάθεση – για τη δική σας βέλτιστη εξυπηρέτηση- χρειάζεται να γίνει ΜΟΝΟ όταν συγκεντρωθούν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας στα γραφεία μας. Τότε θα σας αποσταλεί στο e-mail που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, ειδοποίηση με το ακριβές ποσό που πρέπει να κατατεθεί καθώς και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα πρέπει να γίνει η κατάθεση. Η εξόφληση της παραγγελίας είναι καλύτερο, προς αποφυγή ταλαιπωρίας του πελάτη, να πραγματοποιείται μετά την παραλαβή του σχετικού e-mail. Η κατάθεση του εν λόγω ποσού θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών του lesvosbooks.gr.

Στο αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζας είναι απολύτως απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός της παραγγελίας του (*μόλις γίνει κλικ στο πεδίο “καταχώρηση της παραγγελίας” εμφανίζεται στην οθόνη ο αριθμός αυτής. Επίσης ο συγκεκριμένος κωδικός αναγράφεται τόσο στο mail που λαμβάνει ο πελάτης αμέσως μετά την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας του όσο και στα στοιχεία της παραγγελίας που μπορεί να δει στον λογαριασμό του κάνοντας log in στο www.lesvosbooks.gr).
Μετά την εξόφληση της παραγγελίας από τον πελάτη και την σχετική ειδοποίηση της τράπεζας για την συγκεκριμένη ενέργεια η παραγγελία αποστέλλεται, η διαδικασία αυτή δεν ξεπερνά την μία εργάσιμη ημέρα. Επομένως ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία του σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα εξόφλησης.

Τα χρήματα μπορείτε να τα καταθέσετε στους εξής λογαριασμούς μας:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογαριασμού : 415/470156-97
ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR 94 0110 415 00000 41547015697
SWIFT BIC: ETHNGRAA

ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογαριασμού : 601-00-2002-008741
IBAN ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR 84 0140 6010 601 00 2002 008741
BIC: CRBAGRAAXXX

Σημείωση : Αν τα καταθέσετε στην τράπεζα, παρακαλούμε να βάλετε το όνομα σας στην κατάθεση για να γνωρίζουμε ότι τα καταθέσατε εσείς και να σας στείλουμε εξοφλητική απόδειξη.